Google rezimirao 2013. godinu u 90 sekundi. Rezultati će Vas iznenaditi Google rezimirao 2013. godinu u 90 sekundi. Rezultati će Vas iznenaditi
Google je u misiji da rezimira top događaje u 2013. godini. Zašto? Zbog toga što se mnogo toga lijepog desilo ove godine. Ne iznenađuju... Google rezimirao 2013. godinu u 90 sekundi. Rezultati će Vas iznenaditi

Google je u misiji da rezimira top događaje u 2013. godini. Zašto? Zbog toga što se mnogo toga lijepog desilo ove godine.

Ne iznenađuju rezultati koji imaju naglasak na dešavanja u svijetu poznatih ljudi, kao što je rođenje kraljevske bebe, ili ovogodišnje tragedije kao npr. “Tajfun Haiyan”.

Ali, većina pretraživanja korisnika google-a su fokusirana na lijepe stvari, dobra djela običnih ljudi i mnoštvo drugih razloga za slavlje na svijetu u kojem živimo.

Naravno, nijedna godina nije savršena i uvijek trebamo nastojati biti bolji, ljepši i ljubaznji. Ali Google i naš tim Pozitivne.info želimo posjetiti da dobro uvijek pobjeđuje.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/Lv-sY_z8MNs” width=”620”]

The Huffington Post/PI

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0