Dobra masaža najbolje je osvježenje i ralaksacija Dobra masaža najbolje je osvježenje i ralaksacija
Poslije dugih prazničnih noći, dobra masaža najbolje je osvježenje i ralaksacija. Djeluje blagotvorno na kompletan organizam, za pravi efekat, važno je da izaberete adekvatnu... Dobra masaža najbolje je osvježenje i ralaksacija

Poslije dugih prazničnih noći, dobra masaža najbolje je osvježenje i ralaksacija. Djeluje blagotvorno na kompletan organizam, za pravi efekat, važno je da izaberete adekvatnu tehniku. U našim SPA centrima i kozmetičkim salonima, osim klasičnih, u ponudi su i egzotične masaže.

Bambus podstiče cirkulaciju
Ovo je inovativna tehnika u kojoj terapeuti koriste zagrijane bambuse. Ovaj tretman blagotvorno djeluje na mišiće, pospješuje cirkulaciju, podstiče limfnu drenažu i izbacivanje toksični sadržaj.

Tople filipinske školjke
Najprestižniji toplotni tretman u spa industriji. Unikatne filipinske školjke u kombinaciji s mineralima mora stvaraju jedinstvenu hemijsku reakciju koja zagrijeva tijelo, pozitivno utiče na limfni sistem i funkcije unutrašnjih organa.

Svijeće, med, ljekovito bilje
Ovo je drevna vještina Hopi Indijanaca, koji su bili fascinirani magijom vatre i usmjeravali je na liječenje. U okviru tretmana koriste se visokokvalitetni sastojci pčelinjeg voska, ekstrakti meda, ljekovito bilje i prirodna esencijalna ulja. Zahvaljujući vakum efektu koji se pojavljuje prilikom gorenja svijeće, bubna opna vibrira i dovodi do smanjenja pritiska u ušima, čeonom dijelu i paranazalnim sinusima. Smanjuje se napetost glave i zujanje u ušima, a masira se i glava i vrat.

Izvor: novosti.rs

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0