Crveni grejpfrut i gorka so: Očistite jetru Crveni grejpfrut i gorka so: Očistite jetru
Čuvena američka doktorka Hilda Klark savjetovala je čišćenje jetre pomoću gorke soli, odnosno magnezijum sulfata koji može da se kupi u apotekama. Njen recept... Crveni grejpfrut i gorka so: Očistite jetru

Čuvena američka doktorka Hilda Klark savjetovala je čišćenje jetre pomoću gorke soli, odnosno magnezijum sulfata koji može da se kupi u apotekama. Njen recept kaže da pomiješate četiri kašike gorke soli s tri šolje izvorske ili flaširane vode i sipate u staklenu teglu.

Da bi se dotjerao ukus može se dodati 1/8 kašičice vitamina C u prahu. Teglu stavite u frižider. Prvu čašu (1/4 rastvora) popijte u 18 sati, drugu četvrtinu rastvora popijte u 20 sati. U 21.45 izmjerite pola šolje maslinovog ulja koju treba dopuniti sokom od crvenog grejpfruta, stavite u teglu sa zatvaračem i dobro promućkajte dok se ne dobije bistar sok poput vode.

Tako pripremljen miks treba popiti u 22 sata. Potom što prije leći u krevet na leđa i mirovati najmanje 20 minuta. Ujutru u 8 sati popijte treću četvrtinu doze rastvora gorke soli. Ponovo lezite u krevet. U 10 sati popijte posljednju četvrtinu gorke soli. Za sve vrijeme ne treba ništa jesti. U podne popijte neki voćni sok. Sat kasnije pojedite nešto lagane hrane do večere. Postupak je najbolje planirati za vrijeme vikenda kada se ne ide nigdje od kuće, niti se očekuju gosti. Ponoviti za dvije sedmice.

Izvor: novosti.rs

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0