Condé Nast Traveler: Top 10 gradova u Europi Condé Nast Traveler: Top 10 gradova u Europi
8. Siena, Italija Siena je grad gdje je istina bolja od umjetnosti ili fikcije – ljeoša je od razglednica a elegantnija od Lorezettinih slika.... Condé Nast Traveler: Top 10 gradova u Europi

8. Siena, Italija

Siena je grad gdje je istina bolja od umjetnosti ili fikcije – ljeoša je od razglednica a elegantnija od Lorezettinih slika. Pored toga hrana u Sieni je fenomenalna. Palio di Siena, konjska utrka raskoš i slava koji je krase, živa je već osam stolje
a. Katedrale, crno-bijeli prugasti mramorni stubovi, koji se uzdižu do prelijepih kupola i stropoma ostavit će vas bez daha. Ukratko to je povijest cigle i maltera.

7. Beč, Austrija

Muzika koju danas poznajemo ne bi bila onakvom kakvom je poznajemo, a da nije bilo austrijskog glavnog grada, koji je njegovao talente Haydna, Mozarta, Betthovena, Brahmsa i Mahlera kao i lokalnih dječaka Schuberta i Strauss-a. Beč je po mnogima grad broj jedan u umjetnosti i kulturi svijeta. Prelijepe graševine, raskoš kulture i bogata historija osvojit će vaše srce.

Previous page Next page

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a>Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Životni Stil sep 27, 2022 1

<a></a>Nesavršenosti kože: Kako ih razlikovati i ukloniti

Nesavršenosti kože: Kako ih razlikovati i ukloniti

Životni Stil sep 27, 2022 1