“City bus” za panoramsko razgledanje Sarajeva “City bus” za panoramsko razgledanje Sarajeva
Firma Centrotrans Eurolines danas je u Sarajevu za novinare i građane upriličila promotivnu vožnju “City busom” koji je namijenjen za panoramsko razgledanje ovoga grada.... “City bus” za panoramsko razgledanje Sarajeva

Firma Centrotrans Eurolines danas je u Sarajevu za novinare i građane upriličila promotivnu vožnju “City busom” koji je namijenjen za panoramsko razgledanje ovoga grada.

Vožnja ovim autobusom od danas je dostupna svim zainteresiranim građanima Sarajeva i turistima koji žele da uz profesionalnog vodiča nauče o kulturnim i historijskim znamenitostima glavnog grada BiH.

– Ovo je već sedma godina da firma Centrotrans Eurolines plijeni pažnju zainteresiranih, a dokaz da postoji veliko zanimanje za ovu vožnju jeste što je “City bus” na nekoliko interet stranica svrstan među top deset atrakcija u Sarajevu – kazala je novinarima glasnogovornica Centrotrans Eurolinesa Aida Smajić.

Naglasila je da će polasci biti organizirani svaki dan ispred Doma Oružanih snaga BiH u 12.00 i 14.00 sati dodajući da vožnja traje od 60 do 80 minuta.

Svi koji se odluče za ovu vožnju provozat će se kroz Titovu i Ali-pašinu ulicu, zatim tranzitom do Kozije ćuprije, nakon čega slijedi povratak u centralni dio grada.

– Zbog velikog interesovanja građana i turista za usluge “City busa” Centrotrans Eurolines je i ove godine osigurao dva vozila, otvoreno i zatvoreno – istakla je Smajić.

Cijena vožnje iznosi pet, dok za djecu košta tri KM.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *