Boje Koje Muškarci Vole Vidjeti Na Ženama Boje Koje Muškarci Vole Vidjeti Na Ženama
Crna je apsolutni broj jedan muškarcima za vidjeti na ženi • Nije tajna da muškarci vole ovu vatrenu boju, jer ona za njih predstavlja... Boje Koje Muškarci Vole Vidjeti Na Ženama

Crna je apsolutni broj jedan muškarcima za vidjeti na ženi • Nije tajna da muškarci vole ovu vatrenu boju, jer ona za njih predstavlja privlačnost, odvažnost, samopouzdanje i ženstvenost

MODA je važna za mnoge žene kako bi svoj stil i osobnost prenijele svijetu. Možda će neke biti još zainteresiranije kada otkrijemo koje su to boje na ženama koje muškarci posebno vole.

1. Crna

Crna je apsolutni broj jedan muškarcima za vidjeti na ženi, što je dobra vijest, jer i većina žena obožava crne odjevne komade. Za muškarce crna predstavlja zavodljivost, sofisticiranost i stil, upakirano u jednom.

2. Crvena

Nije tajna da muškarci vole ovu vatrenu boju, jer ona za njih predstavlja privlačnost, odvažnost, samopouzdanje i ženstvenost. No, postoji i trik. Kad kažemo crveno, najvećim djelom mislimo na crvenu haljinu. Previše crvenog muškarcima zna biti itekako odbojno, posebno ako se radi o odjevnim predmetima kao što su hlače ili sako.

3. Bijela

Čista i elegantna, to je ono što muškarci pomisle kad vide bijelu boju. Posebno vole bijele majice, dok im bijele hlače, a posebno suknje i nisu toliko drage.

4. Bež 

Još jedna neutralna boja, koju muškarci vole vidjeti na ljepšem spolu. S njom povezuju čistoću, mekanost, nježnost i bezvremenost. No, ni ovu boju ne vole od glave do pete, već u umjerenim količinama.

Izvor:Index.hr

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0