„Bobovac 2014“ – Kakanj: Veliki broj građana na planinarskom pohodu „Bobovac 2014“ – Kakanj: Veliki broj građana na planinarskom pohodu
U okviru obilježavanja Dana oslobođenja Kaknja, 15. aprila – Dana općine Kakanj i Dana Armije RBiH, sa platoa iz Kraljeve Sutjeske krenuo je tradicionalni... „Bobovac 2014“ – Kakanj: Veliki broj građana na planinarskom pohodu

U okviru obilježavanja Dana oslobođenja Kaknja, 15. aprila – Dana općine Kakanj i Dana Armije RBiH, sa platoa iz Kraljeve Sutjeske krenuo je tradicionalni Planinarski pohod “Bobovac 2014.“, kojeg organizira Planinarsko društvo “Bobovac” Kakanj.

U pohodu učestvuje veliki broj građana Kaknja svih uzrasta, koji su krenuli pješačkom stazom do srednjovjekovnog grada Bobovac gdje će učestvovati na satu historije.

Nakon odmora učesnici pohoda će se uz pratnju članova Planinarskog društva i Interventne spasilačke službe ISS – stanica Kakanj vratiti na mjesto polaska.

Organizatori Planinarskog pohoda Bobovac obezbjedili su za sve učesnike topli napitak nakon povratka s uspona, kao i prevoz do Kraljeve Sutjeske.

(Fena)

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0