BH Telecom dobitnik nagrade Oskar kvaliteta 2013 BH Telecom dobitnik nagrade Oskar kvaliteta 2013
Povodom obilježavanja Svjetskog dana kvaliteta danas je u Beogradu u organizaciji Fondacije za kulturu i izvrsnost i Privredne komore Republike Srbije održana 19. tradicionalna... BH Telecom dobitnik nagrade Oskar kvaliteta 2013

Povodom obilježavanja Svjetskog dana kvaliteta danas je u Beogradu u organizaciji Fondacije za kulturu i izvrsnost i Privredne komore Republike Srbije održana 19. tradicionalna manifestacija dodjele nagrada za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta 2013”.

U kategoriji Oskar kvaliteta za poslovnu izvrsnost za organizacije u regiji kao apsolutni pobjednik proglašena je kompanija BH Telecom. Ovu odluku donijela je komisija sastavljena od predstavnika državnih, naučnih i stručnih institucija na osnovu rezultata postignutih u razvoju i unapređenju organizacije i poslovne izvrsnosti.

U ime BH Telecoma nagradu je preuzeo Hamdo Katica, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja, te je tom prilikom istakao: „Ovo je zaista značajno priznanje za BH Telecom jer potvrđuje našu poslovnu izvrsnost i kvalitet, te nas obavezuje da održimo ulogu lidera na tržištu telekomunikacija u Bosni i Hercegovini.“

“Oskar kvaliteta” se dodjeljuje organizcijama koje doprinose održivom razvoju ekonomije, kao i unapređenju konkurentnosti i produktivnosti.

Biznis.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0