Batmobil od snijega Batmobil od snijega
Vlasnik internet kluba u mjestu Niksar u turskom gradu Tokatu Yasir Sarica (24) veliki je zaljubljenik u lik filmskog junaka Batmana, a ispred svoje... Batmobil od snijega

Vlasnik internet kluba u mjestu Niksar u turskom gradu Tokatu Yasir Sarica (24) veliki je zaljubljenik u lik filmskog junaka Batmana, a ispred svoje radnje je izazvao pravu atrakciju postavivši batmobil od snijega, kojeg je sam napravio.

Za izradu sniježnog batmobila upotrijebio je tri tone snijega, a u tome mu je pomoglo i dvadesetak njegovih prijatelja.

Batmobil je 4,2 metra dug i 1,8 metara širok, a njegova sličnost sa automobilom flmskog junaka Batmana je nevjerovatna i privlači veliku pažnju prolaznika.

Dosjetljivi Sarica je kazao da se bavi hrvanjem i gimnastikom, a da su mu rukotvorine hobi. Batmanovo auto je zavolio igrajući igrice na računaru, a uspio je napraviti i dobru reklamu ispred svog unternet kluba.

„Četiri dana smo pravili ovaj auto. Utrošili smo oko tri tone snijega. Radili i noću, a pravili smo samo kratke pauze da se zgrijemo”, kazao je Sarica.

Podsjetivši da je i prošle godine napravio sportski auto od snijega i poklonio ga svom bratu, Sarica je kazao da će od sljedećeg snijega koji padne napraviti džamiju sa dva minareta.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0