5 ideja: “Super” recepti za super doručak! 5 ideja: “Super” recepti za super doručak!
Dočekali smo sunce i toplije vrijeme, pa je ovaj vikend savršen da uobičajeni doručak zamijenite ukusnom poslasticom poput jaja sa šparogama, fritaje ili nekonvencionalnih... 5 ideja: “Super” recepti za super doručak!

Dočekali smo sunce i toplije vrijeme, pa je ovaj vikend savršen da uobičajeni doručak zamijenite ukusnom poslasticom poput jaja sa šparogama, fritaje ili nekonvencionalnih sendviča.

Još jdna radna sedmica  završila, a vikend bi trebao biti prepun sunca i topline. Prije nego odete u šetnju ili vožnju biciklom, iskoristite jedan od super recepata pa počastite sebe i ukućane ukusnim i mirisnim doručkom koji će vam sigurno uljepšati ostatak dana.

Volite li jaja, onda ste već možda probali slavno istarsko jelo fritaju. Ovaj je recept jednostavan, ali jako ukusan. Pripremite jaja, sir, šunku i malo špinata pa uživajte u fritaji.

Krumpir punjen omletom još je jedan recept s jajima, ali vjerojatno potpuno drugačiji od onog kako ste ih navikli pripremati. Zamislite samo mekani krompir, jaja, šunku i rastopljeni sir, pa ćete sigurno odmah pročitati ostatak recepta, prenosi tportal.

Pogačice su savršene uz šalicu čaja ili kave, a što vam ostane lako će se pojesti i kroz ostatak dana. Spremate li se za izlet ili putovanje, ovaj je recept idealan za doručak na putu.

Za pustolovne kuhare predlažemo recepte s nekoliko ideja za neobične sendviče koji imaju kombinaciju raznih namirnica, a za kraj svakako treba uvrstiti i šparoge s jajima budući da je sada njihova sezona te su vrlo korisne za zdravlje i povoljne. Recept je vrlo jednostavan i jelo je brzo gotovo.

Izvor: 24sata.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0