12 jednostavnih načina da partneru uljepšate dan 12 jednostavnih načina da partneru uljepšate dan
Nekad se u strci svakodnevice zaboravimo ‘baviti’ voljenom osobom. Kako biste mu/joj dali do znanja koliko vam znači, učinite jednu od ovih sitnica već... 12 jednostavnih načina da partneru uljepšate dan

Nekad se u strci svakodnevice zaboravimo ‘baviti’ voljenom osobom. Kako biste mu/joj dali do znanja koliko vam znači, učinite jednu od ovih sitnica već danas.

1. Ostavite im poruku na jastuku prije nego se probude. Jedna od najužasnijih stvari na svijetu mnogima je buđenje uz zvuk budilice. No ako odmah nakon toga ugledaju poruku voljene osobe, sve će lakše podnijeti.

2. Pošaljite im slatku zajedničku fotografiju. Ako želite posebno uznapredovati, zadržite nekoliko fotografija koje vam se jako sviđaju i sačuvajte ih za onda kad će vam partner imati jako loš dan.

3. Izmasirajte im leđa ili stopala. Ne morate uopće biti dobri u tome. Masaža leđa je kao zagrljaj: uvijek se cijeni, dokle god je ne izvodite prečvrsto. 

4. Pripremite im kavu ujutro. Pomislit će kako ste stvarno pažljivi, a sve što ćete vi trebati učiniti jest probuditi se maksimalno pet minuta ranije. 

5. Pošaljite im pozivnicu za dejt. Kupite karte za kino ili rezervirajte stol u restoranu, pa oko podneva voljenom pošaljite mail u kojem ga pitate je li zainteresiran za večernji izlazak. Čak i ako nije riječ o nikakvom naočitom mjestu ili događaju, činjenica da nešto iščekujete krajem dana učinit će dosadne sastanke tijekom dana puno podnošljivijima. 

6. Uđite u sobu, poljubite ih, okrenite se i izađite van. Lijepo je znati da vaš partner misli na vas čak i dok je zaposlen. 

7. Pripremite bocu vina i film da ih dočekaju nakon posla. Ako slučajno nemate vino pri ruci, samo napravite kokice ili složite male sendviče. 

8. Nazovite ih na posao. Danas se ljudi više baš i ne zovu. Iznenadite ih kratkim pozivom i recite im da mislite na njih. 

9. Pošaljite im pjesmu koja vas podsjeća na njih Pošaljite im link od pjesme koju uvijek veselo pjevušite jer vas podsjeća na vaš prvi izlazak, rane dane veze ili prvi zajednički doček Nove godine. 

10. Spontano zaplešite s partnerom. Zgrabite ih, pustite pjesmu, pojačajte radio ili jednostavno počnite pjevušiti. Plešite kao da ste na maturalnoj večeri i gledajte kako mu se osmijeh širi licem. 

11. Utrkujte se u kuhinji. Provjerite tko može brže napraviti sendvič, a zatim provjerite i tko ga može brže pojesti, prethodno odredivši što dobiva pobjednik. 

12. Uberite im cvijet. O.K., zvuči djetinjasto i sapuničasto, ali vjerujte da će se obradovati. Čak i ako će naizgled samo ‘umrijeti’ od smijeha.

Izvor: Magazin.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0